Eik-coaching

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt, niet meer weet welke kant je op moet. Of je voelt dat er iets niet klopt in je leven, dat het anders is dan je had verwacht. Maar hoe zit het nou precies?

In ons leven lopen we allemaal beschadigingen op. Groot of klein, dat maakt niet uit. Elke beschadiging heeft invloed op hoe we ons ontwikkelen. We gaan ons verdedigen en dat verdedigingsmechanisme maakt dat we ons anders gaan gedragen. Als dit een paar keer gebeurt in je leven, kun je je niet meer zo goed herinneren wie je nou eigenlijk was en wat je nou eigenlijk wilt.

Met behulp van het enneagram kijken we samen welk type op dit moment dominant is bij jou. Hoe is dit gekomen en hoe kunnen we dit meer in balans brengen?

Daarna kijken we wat daarvoor jouw persoonlijkheidstype was en waarom jij dat type op dat moment nodig had.

We pellen laagje voor laagje af en gaan samen op zoek naar jouw essentietype. Wie was je eigenlijk toen je geboren werd? Als je je essentietype hebt gevonden, kun je keuzes maken die echt bij je passen. Je kunt dan jouw leven leiden op jouw eigen authentieke manier.

“Tabitha straalt een rust uit die maakt dat je je op je gemak voelt en makkelijk openstelt. Ze is een kei in doorvragen en snel de vinger op de zere plek leggen. Dit doet ze op een hele integere en liefdevolle manier.”

Wil jij ook meer balans in je leven?

Maak nu een afspraak