Welkom bij PlenaVita

Bij PlenaVita draait het om de hele mens. Alles in ons is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar.

Als je vastloopt, kan zich dat op meerdere manieren uiten. Je krijgt klachten, je wordt moe of benauwd, je krijgt last van pijntjes of je voelt je juist onrustig en gejaagd. Wat het ook is, er is iets aan de hand.

Je neemt even rust, doet een stapje terug en na een tijdje gaat het wel weer. Totdat je weer klachten krijgt… Dan is het tijd om op onderzoek uit te gaan. Ik zal je daar bij helpen.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek kijken we naar de klacht en, nog belangrijker, waar je naar toe wilt. Ik leg je uit wat de mogelijkheden zijn en samen stellen we een plan op, waarbij jouw doel centraal staat. Voor dit kennismakingsgesprek hoef je niet te betalen.

Neem contact op

“Ik zit beter in mijn vel en ben tot rust gekomen”

Basis Olie

Essentiële Oliën

Geursteen

Inhalators

Moodstones

Rollers

Het Enneagram

Ik werk veel met het enneagram. Het enneagram is een psychologisch procesmodel dat uitgaat van 9 basistyperingen voor het karakter. Wij dragen alle typen in ons, maar eentje is dominant. Door te achterhalen wat jouw huidige persoonlijkheidstype is, kun je jezelf beter gaan begrijpen. Samen kijken we waardoor dit type dominant is geworden en welke types er nog meer dominant zijn geweest in jouw leven. We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en pakken deze aan. Hierbij maak ik onder andere gebruik van kinesiologie (spiertesten), EP (emotionele psychologie), chakrabalancing, De weg naar Vrijheid en het opheffen van beperkende overtuigingen.

Enneagram

Perfectionisten willen graag alles goed doen en verwachten dat ook van een ander. Ze hechten aan normen en waarden en geven graag het goede voorbeeld. Ze zijn idealisten, ze willen de wereld verbeteren en beginnen bij zichzelf.

De helper heeft een warme persoonlijkheid en staat altijd voor iedereen klaar. Het is een gezelligheidsmens die precies aanvoelt wat de ander nodig heeft. Ze geven graag complimenten, maar worden zelf ook graag gewaardeerd.

De helper heeft een warme persoonlijkheid en staat altijd voor iedereen klaar. Het is een gezelligheidsmens die precies aanvoelt wat de ander nodig heeft. Ze geven graag complimenten, maar worden zelf ook graag gewaardeerd.

De romanticus houdt van schoonheid, is creatief en geniet van melancholie. Ze voelen de stemming van een ander feilloos aan en ze worden gewaardeerd om hun persoonlijke visie en ideeën.

De waarnemer is gericht op het verzamelen van kennis. Ze omringen zich liever met boeken dan met mensen. Ze vallen niet op, maar observeren en analyseren. Ze nemen ruimte voor zichzelf en willen emotioneel graag de controle hebben.

De loyalist is een echte teamplayer, verantwoordelijk en werkt hard. Als iemand niet eerlijk is, prikken ze daar direct doorheen. Ze zijn loyaal, eerlijk, betrouwbaar en hebben een grote verbeeldingskracht.

De avonturier is de eeuwige optimist. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe, uitdagende ervaringen en kunnen veel dingen tegelijkertijd doen. Ze zijn vriendelijk en charmant en hechten waarde aan hun vrijheid.

De baas is een natuurlijke leider. Ze hebben zelfvertrouwen en zijn energiek, ze vinden het prettig om mensen te motiveren. Ze kunnen hun mening goed onder woorden brengen en gaan graag om met mensen die een sterk karakter hebben.

De bemiddelaar is geduldig, wijs en vriendelijk. Ze begrijpen het standpunt van beide partijen en streven naar harmonie. Ze nemen geen impulsieve beslissingen en gaan graag met de stroom mee.

Het was voor mij een nieuwe ervaring en beleving vanuit een andere invalshoek

“Ik heb Tabitha ervaren als een betrokken, inlevende en fijne vrouw bij wie ik volledig mezelf kan zijn en dat goed is.

Het heeft mij geholpen om tot nieuwe inzichten te komen om zelf mee verder te gaan. Het was voor mij een nieuwe ervaring en beleving vanuit een andere invalshoek. Ik heb het ervaren als een prettige manier van samenwerking.

Vanwege afstand heb ik niet een volledige behandeling gehad.”


Bedankt Tabitha!